iletişim:

İletişim / Contact:

Şahkulu mahallesi, Otçu sokak No:4 kat:1 Tünel-Beyoğlu / İstanbul, Türkiye - Turkey

E-posta: vigiliante (*) yahoo.com

Tel: +90212 292 61 81, +90535 221 42 83

Dipçe: Lütfen aramalarınızı saat 09:30 - 20:30 arasında yapınız.

-Sizden ricamız arama süresini 3 dakika ile sınırlayınız.

-Mesaj atacaksanız kesinlikle şu şekilde olmasın: "merhaba tamir yapıyormusunuz, kaç para?" yani sorunun ne olduğunu anlattıktan sonra ücret sorabilirsiniz. Bilgi edinmek en doğal hakkınız, ama bunu kurallarına göre uygularsanız ancak istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz :)

-Gitarınız hakkında ihtiyacımız olan bilgileri vermezseniz; Size cevap veremeyeceğimizi bildiğinizi ve anlayacağınızı umarız.

Teşekkür ederiz.

23 Nisan 2012 Pazartesi

Bu Ay Sound Dergisi Gitarizm'in Konuğuyuz


Herkese merhabalar.

Bu ay Türkiye'nin önde gelen Ses Teknolojileri yayınlarından Sound Dergisi'ndeki Gitarizm Köşesinde inceleme konuğu olduk.

Atölyemizin son dönem medar-ı iftaharlarından F-1 Model gitarımız, köşenin yazarı olan dostumuz Barış Şahin'den tam not almış. Şöyle birkaç foto koyalım da gözlerimiz bayram etsin.






F-1 otomobillerinin tasarım felsefesi ile ortaya çıkarılmış bu tasarım gitara hem işlev, hem de kozmetik anlamda çeşitli avantajlar sağlamakta. Özenle seçilmiş nadide ağaçlar, birinci sınıf elektronik parçalar, prestijli yan parçalar ile donanmış bir ton yaratıcısı olan F-1 (veya Barış'ın verdiği ad ile "Kızıl Baron") model gitarımız sahibine büyük tonal fırsatlar sunmakta.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Please check our new headless guitars on instagram:  https://www.instagram.com/mileguitar/